Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Comments

Et tips fra oss

Ei veke som uteliggar
Benedikte Flataker

Nå skal vi ikke her skrive direkte om hva sidene våre handler om, men litt mer om det rent tekniske.

Sidene, synes vi i hverfall selv, ser ganske så profesjonelle ut, og har et bloggaktig tema som vi synes fungerer godt.

Er dette noe du også kunne tenke deg å gjøre, så har vi lyst til å vise deg et aldri så lite triks - vi er jo tross alt Pekestokken.no!

Det du kan gjøre er rett og slett å gå til denne siden som omhandler det å starte en blogg, og her er det veldig mange tips som går på dette med hosting. Hosting vil rett og slett bety det stedet som oppbevarer ditt domene, for å ha ditt eget domene er det absolutt beste! Da kan du selv bestemme hva nettstedet skal hete, og du slipper en subadresse som de du for eksempel får gratis.

Når det i tillegg er så billig å skaffe seg et eget nettsted (det koster bare noen hundrelapper i året) er det neste for dumt å skaffe seg en slik upersonlig adresse.

Det beste med å ha sitt eget domene er jo også at man har full handlefrihet til hvordan det skal se ut og hva innholdet skal være, samt hvillke annonser du eventuelt vil plassere der.

Siden vi har linket til inneholder ikke bare gode tips om hosting, men er svært innholdsrik når det kommer til det å skape et godt innhold på sidene. De er gir leserne et svært fyldig innhold hvor det aller meste er tatt med, og hvis du er ny blogger som vil lære deg noen tips er dette stedet å gå til. Også for de erfarne som kanskje har gått seg litt fast vil det være mye nyttig å lære seg her, så hvis du skal ha ditt eget nettsted er det rett og slett ingenting å vente på!

 

Next Story

This is the most recent story.

loading